Jeløy Rundt på padlebrett

Posted on

Lørdag 12 mai var det mange som møtte opp på Søly båthavn og strand for å prøve SUP – stående padling for første gang som en del av arrangementet Jeløyrundt.
Sola varmet og bukten ligger i ly for nordavinden, så gode forhold.

Søndag gikk starten for Jeløyrundt.
For første gang var SUP stående padlebrett med for å padle rundt øya. Thomas Solberg og Christian Richardsen fra Spenst Moss sto for denne bragden på Hypr Nalu brett.

De startet under flotte forhold. Vinden tok seg raskt opp, og på utsiden av øya gikk det hurtig nordover. Cristian forteller bølgene var store nok til å prøve litt surfing… Men fall ble det ikke! Da de rundet Jøva holmen på vei sørover igjen ble vinden for sterk. Opp til 12 meter pr sekund. Så siste etappe ble gjort i følgebåten. Gutta var litt skuffet, men innsatsan var det ingen ting å si på. Det må også sies at de prøvde brettpadling for første gang lørdag, og jeg er sikker på at de ikke hadde hatt noen problemer å komme helt rundt under litt roligere forhold… 19 kajakker brøt også turen. Imponerende innsats! Alt i alt en fin helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *