Ambassadør – Ellen Merete

Ellen Merete Knutsen er vår ambassadør. Hun har siden 2007 hatt bekkenleddsmerter og bruker sup som en skånsom og morsom treningsform. Siden man er sin egen «herre» på brettet kan mengden og bruken tilpasses hennes form den dagen.

«Bekkenledssyndrom er noe som begrenser min mulighet til å trene skånsomt. Men med sup får jeg forsiktig trening av core og naturopplevelser på samme tid. Noe som kan være vanskelig med bekkenleddsmerter. Man møter også mange hyggelige mennesker og det er perfekt aktivitet for hele familien. Selv de dagene hvor man er litt sliten og man bare vil ut og sole seg på brettet gir påfyll. Det er så viktig å ha dette på lager for å takle alle de andre dagene man er hjemme og ikke kommer seg ut»

Ellen fikk prøve sup juli 2015 og har siden dette vært en ivrig padler. Hun bor i Onsøy utenfor Fredrikstad hvor hun er å treffe ofte på Dypeklo strand men også andre steder i området. Brett fra HyprNalu har blitt hennes måte å komme seg på vannet til tross for en funksjonshemming. Hun brenner for å få oss ut på vannet og hun tar seg gjerne en kort padletur med nubies hvis du ønsker det.

Onsøy SUP

Onsøy sup er en gruppe for deg som vil finne padle-turvenner, utforske og utveksle sup erfaring i Fredrikstad. Dele naturopplevelser og tipse om fine steder å padle i hele Norge.

Kontakt
Ellen Merete Knutsen
Dyrødveien 17
1621 Gressvik
Tlf: 984 79 650