Kjøpsvilkår

Priser og betaling
Alle priser på hyprnalu.no inkluderer MVA. Frakt i Norge tilkommer så sant ikke annet er spesifisert. Produkt betaling gjøres via tilsent faktura. Ta kontakt hvis du foretrekker en annen betalings løsning.

Angrerett
Angrefristen er på 14 dager. I tilbakemelding til oss må det framkomme tydelig at dere ønsker å benytte angreretten. Angrefristen løper fra den dagen dere mottar varen eller en vesentlig del av den.
Når dere benytter angreretten er dere:
Ansvarlig for at varen er i samme forfatning som da dere mottok den. Dere kan ikke bruke varen, men naturligvis kan dere undersøke den forsiktig. Hvis varen skades eller blir borte på grunn av uforsiktig håndtering av dere, frafaller angreretten. Dere som kunde vil være ansvarlig for frakt og frakt forsikrings omkostninger som tilløper ved bruk av angrefristen. Hvis dere benytter angreretten, forplikter vi oss til å betale tilbake deres betaling for vare senest 30 dager etter at vi har mottatt varen

Garantier og service
Hypr Nalu Norge praktiserer 2 års garanti av produksjons feil. Garantien løper fra den dagen dere mottar varen. Garantien dekker ikke selvpåførte feil ved uaktsomt bruk av produktet.
Når dere benytter garantien er dere:
Ansvarlig for å kontakte oss umiddelbart etter at feilen oppstår. Dere vil bli bedt om å dokumentere feilen ved hjelp av digitale bilder slik at vi kan avgjøre om feilen faller inn under garantien av produksjons feil. Dere som kunde vil være ansvarlig for frakt og frakt forsikrings omkostninger som tilløper ved bruk av garantien. Vi forplikter oss til å avklare garanti spørsmålet innen 30 dager etter reportert feil.

Leveranse
Bestilte varer vil bli sent umiddelbart fra vårt varelager på Østlandet etter betaling er registrert på vår konto. Leveringstiden varierer ettersom hvor i landet bestillingen skal til. Vi vil oppgi levering estimat basert på fraktselskapets egne estimater på grunnlag av bestillingen.