Om Oss

Hypr kommer fra Hawaii Performance (HI-Per). Det er stavet HYPR for mest nøyaktig beskrive hva vi vil og forventer våre produkter å stå for; det beste! Nalu på Hawaiiisk betyr surf, ‘he-e nalu’ en som står på vannet inn/surfer. Det tradisjonelle språket i Hawaii har 25 ulike ord for ‘surf’ altså ulike måter havet treffer land. Det er interessant fordi dette er mennesker som lever ved, av og med vannet. Såkalte Watermenn og kvinner. Alle oss ved HYPR har vært aktive watermenn hele livet; svømmer, padler, surfer, dykker, seiler. Stort sett alt som har med vann å gjøre. Og vi har vært heldige å gjøre det og bo der SUP kommer fra, nettopp Hawaii.

Ian Foo og Lauren Turnbaugh begynnte utvikle og bygge High performance Carbone Outrigger Kanoer og Stand Up Paddleboards i Kona,Hawaii 2003, og har vært pionerer innen SUP sportens oppblomstring. De har hele tiden hatt fokus på menneskedrevet padlesport. Ian konkurrerer og er trener for padlelaget i Hawaii. De har kombinert sin erfaring med kunst og vitenskap og har gjennom årene kommet frem til brettene vi nå tilbyr. HYPR brettene bærer preg av den Hawaiiske livstilen; eksklusive, friske, fargerike, varme og unike!! De har fantastisk bruksegenskaper som følge av lang erfaring og nærhet til havet, og er produsert med strenge krav til kvalitet. The proof is in the pudding; prøv et HYPR Nalu brett, og du vet hva jeg snakker om!!


Vi er takknemlig over å ha blitt tatt med i Ian og Lauren’s Ohana- extended family. Vi har lært av de beste, og gjort våre egne erfaringer. Da vi bodde på Kona var vi ute med brett hver dag. Det er vi fortsatt om været tillater det. Vi har ikke et stort selskap i ryggen, men jobber for å videreformidle og spre gleden av SUP i Norge. Få ledd og nære kontakter gjør at vi kan tilby disse unike og høykvalitetsbrettene til en overkommelig pris.
Bli en del av HYPR Nalu’s Ohana du også!

You can’t have Ocean Mana without playing in it…